Przejdź do głównej zawartości
WSZUiE
  • Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)

PRZEDMIOTY OGÓLNE

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Egzamin dyplomowy - pytania
  4. Dietetyka
  5. PRZEDMIOTY OGÓLNE
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
PSYCHOLOGIA ŻYWIENIA - mgr D. Musiałowska
ELEMENTY DIAGNOSTYKI I METODYKI PRACY Z KLIENTEM/ PACJENTEM - mgr M. Meller
MIKROBIOLOGIA OGÓLNA I ŻYWNOŚCI - dr Ewa Bresińska-Krawiec
PODSTAWY EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ Z ELEMENTAMI ZDROWIA PUBLICZNEGO - mgr M. Meller
GENETYKA - dr Joanna Hołdys
EPIDEMIOLOGIA ŻYWIENIOWA Z NADZOREM SANITARNO-HIGIENICZNYM - dr K. Gerke
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE MIKROPRZEDSIĘBIORSTWEM Z ELEMENTAMI MARKETINGU - mgr A. Komisarczyk
PODSTAWY PRAWNE I EKONOMICZNE W OCHRONIE ZDROWIA - dr Katarzyna Gerke
FITOTERAPIA W DIETETYCE dr Agnieszka Saran-Jagodzińska 
KOMUNIKACJA SPOŁECZNA mgr D. Musiałowska
HIGIENA, TOKSYKOLOGIA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI dr inż. Krzysztof Dziedzic 
DIAGNOSTYKA LABORATORYJNA dr Ewa Leporowska 
PARAZYTOLOGIA dr Joanna Rutkowska 
CHEMIA OGÓLNA dr inż. Agnieszka Wiśniewska 
SUPLEMENTACJA OSÓB ZDROWYCH I W STANACH PATOLOGICZNYCH dr K. Krych dr T. Podgórski
TECHNOLOGIA POTRAW dr inż. Justyna Golińska-Krysztofiak
TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI dr inż. Justyna Golińska-Krysztofiak
PODSTAWY AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ dr Ewa Bresińska-Krawiec
ANALIZA I OCENA JAKOŚCI ŻYWNOŚCI mgr Karolina Pawlak
FARMAKOLOGIA I FARMAKOTERAPIA ŻYWIENIA Z OCENĄ INTERAKCJI LEKÓW Z ŻYWNOŚCIĄ dr Agnieszka Saran-Jagodzińska
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
Pomiń Nawigacja
Nawigacja
  • Strona główna

    • Moje kursy

    • ForumAktualności

    • StronaProblemy z logowaniem

    • FolderSylabusy dla kierunku kosmetologia

    • Moje kursy

    • Kursy

      • Egzamin dyplomowy

      • Sylabusy

      • Egzamin dyplomowy - pytania

        • Dietetyka

          • SPECJALNOŚĆ - ŻYWIENIE W SPORCIE I ODNOWIE BIOLOGI...

          • SPECJALNOŚĆ - PORADNICTWO DIETETYCZNE

          • PRZEDMIOTY OGÓLNE

            • PSYCHOLOGIA ŻYWIENIA - mgr D. Musiałowska

            • ELEMENTY DIAGNOSTYKI I METODYKI PRACY Z KLIENTEM/ ...

            • MIKROBIOLOGIA OGÓLNA I ŻYWNOŚCI - dr Ewa Bresińska...

            • PODSTAWY EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ Z ELEMENTAMI ZDROWIA...

            • GENETYKA - dr Joanna Hołdys

            • EPIDEMIOLOGIA ŻYWIENIOWA Z NADZOREM SANITARNO-HIGI...

            • ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE MIKROPRZEDSIĘBIORSTWEM Z...

            • PODSTAWY PRAWNE I EKONOMICZNE W OCHRONIE ZDROWIA -...

            • FITOTERAPIA W DIETETYCE dr Agnieszka Saran-Jagodzi...

            • KOMUNIKACJA SPOŁECZNA mgr D. Musiałowska

            • HIGIENA, TOKSYKOLOGIA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI dr...

          • Egzamin dyplomowy 2024/25

        • Kosmetologia

      • WNoZ

      • Dokumentacja Uczelnianego Systemu Zapewniania i Do...

Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Podsumowanie zasad przechowywania danych