Przejdź do głównej zawartości
Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
PRZEDMIOTY OGÓLNE
Strona główna
Kursy
Egzamin dyplomowy - pytania
Dietetyka
PRZEDMIOTY OGÓLNE
Kategorie kursów
Egzamin dyplomowy
Egzamin dyplomowy / Rok akademicki 2024-2025
Egzamin dyplomowy / Rok akademicki 2024-2025 / Kosmetologia
Egzamin dyplomowy / Rok akademicki 2024-2025 / Kosmetologia / Egzamin dyplomowy - studia stacjonarne
Egzamin dyplomowy / Rok akademicki 2024-2025 / Kosmetologia / Egzamin dyplomowy - studia niestacjonarne
Egzamin dyplomowy / Rok akademicki 2024-2025 / Dietetyka
Sylabusy
Sylabusy / Kosmetologia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia I stopnia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia II stopnia
Sylabusy / Dietetyka
Egzamin dyplomowy - pytania
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / SPECJALNOŚĆ - ŻYWIENIE W SPORCIE I ODNOWIE BIOLOGICZNEJ
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / SPECJALNOŚĆ - PORADNICTWO DIETETYCZNE
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / PRZEDMIOTY OGÓLNE
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / PRZEDMIOTY PODSTAWOWE
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ - KOSMETOLOGIA PRAKTYCZNA
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ PODOLOGIA
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ - KOSMETOLOGIA LECZNICZA
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / KOSMETOLOGIA ESTETYCZNA
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / TRYCHOLOGIA PRAKTYCZNA
WNoZ
WNoZ / D_3
WNoZ / D_2
WNoZ / K_3
WNoZ / K_2
Dokumentacja Uczelnianego Systemu Zapewniania i Doskonalenia Jakości Kształcenia
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
1
Strona 1
2
Strona 2
»
Następna strona
PSYCHOLOGIA ŻYWIENIA - mgr D. Musiałowska
ELEMENTY DIAGNOSTYKI I METODYKI PRACY Z KLIENTEM/ PACJENTEM - mgr M. Meller
MIKROBIOLOGIA OGÓLNA I ŻYWNOŚCI - dr Ewa Bresińska-Krawiec
PODSTAWY EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ Z ELEMENTAMI ZDROWIA PUBLICZNEGO - mgr M. Meller
GENETYKA - dr Joanna Hołdys
EPIDEMIOLOGIA ŻYWIENIOWA Z NADZOREM SANITARNO-HIGIENICZNYM - dr K. Gerke
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE MIKROPRZEDSIĘBIORSTWEM Z ELEMENTAMI MARKETINGU - mgr A. Komisarczyk
PODSTAWY PRAWNE I EKONOMICZNE W OCHRONIE ZDROWIA - dr Katarzyna Gerke
FITOTERAPIA W DIETETYCE dr Agnieszka Saran-Jagodzińska
KOMUNIKACJA SPOŁECZNA mgr D. Musiałowska
HIGIENA, TOKSYKOLOGIA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI dr inż. Krzysztof Dziedzic
DIAGNOSTYKA LABORATORYJNA dr Ewa Leporowska
PARAZYTOLOGIA dr Joanna Rutkowska
CHEMIA OGÓLNA dr inż. Agnieszka Wiśniewska
SUPLEMENTACJA OSÓB ZDROWYCH I W STANACH PATOLOGICZNYCH dr K. Krych dr T. Podgórski
TECHNOLOGIA POTRAW dr inż. Justyna Golińska-Krysztofiak
TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI dr inż. Justyna Golińska-Krysztofiak
PODSTAWY AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ dr Ewa Bresińska-Krawiec
ANALIZA I OCENA JAKOŚCI ŻYWNOŚCI mgr Karolina Pawlak
FARMAKOLOGIA I FARMAKOTERAPIA ŻYWIENIA Z OCENĄ INTERAKCJI LEKÓW Z ŻYWNOŚCIĄ dr Agnieszka Saran-Jagodzińska
1
Strona 1
2
Strona 2
»
Następna strona