Przejdź do głównej zawartości
Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
PRZEDMIOTY OGÓLNE
Strona główna
Kursy
Egzamin dyplomowy - pytania
Dietetyka
PRZEDMIOTY OGÓLNE
Kategorie kursów
Sylabusy
Sylabusy / Kosmetologia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia I stopnia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia II stopnia
Sylabusy / Dietetyka
Egzamin dyplomowy - pytania
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / SPECJALNOŚĆ - ŻYWIENIE W SPORCIE I ODNOWIE BIOLOGICZNEJ
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / SPECJALNOŚĆ - PORADNICTWO DIETETYCZNE
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / PRZEDMIOTY OGÓLNE
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / PRZEDMIOTY PODSTAWOWE
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ - KOSMETOLOGIA PRAKTYCZNA
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ PODOLOGIA
WNoZ
WNoZ / D_3-zimowy
WNoZ / K_2-zimowy
WNoZ / D_2-zimowy
WNoZ / K_3-zimowy
WNoZ / D_3
WNoZ / D_2
WNoZ / K_3
Dokumentacja Uczelnianego Systemu Zapewniania i Doskonalenia Jakości Kształcenia
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
1
Strona 1
2
Strona 2
»
Następna strona
MIKROBIOLOGIA OGÓLNA I ŻYWNOŚCI - dr hab. Hanna Tomczak
PODSTAWY EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ Z ELEMENTAMI ZDROWIA PUBLICZNEGO - dr inż. Małgorzata Korsar
GENETYKA - dr Joanna Hołdys
EPIDEMIOLOGIA ŻYWIENIOWA Z NADZOREM SANITARNO-HIGIENICZNYM - dr hab. Hanna Tomczak
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE MIKROPRZEDSIĘBIORSTWEM Z ELEMENTAMI MARKETINGU - mgr Agnieszka Harmak
PODSTAWY PRAWNE I EKONOMICZNE W OCHRONIE ZDROWIA - dr Katarzyna Gerke
FITOTERAPIA W DIETETYCE dr Agnieszka Saran-Jagodzińska
KOMUNIKACJA SPOŁECZNA mgr Agnieszka Harmak
HIGIENA, TOKSYKOLOGIA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI dr inż. Krzysztof Dziedzic
DIAGNOSTYKA LABORATORYJNA dr Ewa Leporowska
PARAZYTOLOGIA dr Joanna Rutkowska
CHEMIA OGÓLNA dr inż. Agnieszka Wiśniewska
SUPLEMENTACJA OSÓB ZDROWYCH I CHORYCH dr inż. Piotr Kaczka, dr Ewa Bresińska-Krawiec
TECHNOLOGIA POTRAW dr inż. Justyna Golińska-Krysztofiak
TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI dr inż. Justyna Golińska-Krysztofiak
PODSTAWY AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ dr Ewa Bresińska-Krawiec
ANALIZA I OCENA JAKOŚCI ŻYWNOŚCI mgr Karolina Pawlak
FARMAKOLOGIA I FARMAKOTERAPIA ŻYWIENIA Z OCENĄ INTERAKCJI LEKÓW Z ŻYWNOŚCIĄ dr Agnieszka Saran-Jagodzińska
ŻYWIENIE KLINICZNE dr Małgorzata Moszak
KLINICZNY ZARYS CHORÓB dr Natalia Kobelska-Dubiel
1
Strona 1
2
Strona 2
»
Następna strona