Przejdź do głównej zawartości
Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
D_3
Strona główna
Kursy
WNoZ
D_3
Kategorie kursów
Sylabusy
Sylabusy / Kosmetologia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia I stopnia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia II stopnia
Sylabusy / Dietetyka
Egzamin dyplomowy - pytania
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / SPECJALNOŚĆ - ŻYWIENIE W SPORCIE I ODNOWIE BIOLOGICZNEJ
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / SPECJALNOŚĆ - PORADNICTWO DIETETYCZNE
Egzamin dyplomowy - pytania / Dietetyka / PRZEDMIOTY OGÓLNE
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / PRZEDMIOTY PODSTAWOWE
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ - KOSMETOLOGIA PRAKTYCZNA
Egzamin dyplomowy - pytania / Kosmetologia / SPECJALNOŚĆ PODOLOGIA
WNoZ
WNoZ / D_3-zimowy
WNoZ / K_2-zimowy
WNoZ / D_2-zimowy
WNoZ / K_3-zimowy
WNoZ / D_3
WNoZ / D_2
WNoZ / K_3
WNoZ / K_2
Dokumentacja Uczelnianego Systemu Zapewniania i Doskonalenia Jakości Kształcenia
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
1
Strona 1
2
Strona 2
3
Strona 3
4
Strona 4
5
Strona 5
»
Następna strona
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - wykład - gr. gw01
Organizacja i zarządzanie mikroprzedsiębiorstwem z elementami marketingu - lic - Harmak Agnieszka Dorota - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - wykład - gr. gw01
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Gcw02
Projektowanie diet - lic - Malikowska Klaudia - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Gcw02
Organizacja i zarządzanie mikroprzedsiębiorstwem z elementami marketingu - lic - Harmak Agnieszka Dorota - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Gcw02
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Gcw01
Projektowanie diet - lic - Malikowska Klaudia - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Gcw01
Organizacja i zarządzanie mikroprzedsiębiorstwem z elementami marketingu - lic - Harmak Agnieszka Dorota - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Gcw01
Suplementacja osób zdrowych i chorych - lic - Kaczka Piotr - 2023/24 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Podstawy prawne i ekonomiczne w ochronie zdrowia - lic - Gerke Katarzyna - 2023/24 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Epidemiologia żywieniowa z nadzorem sanitarno-higienicznym - lic - Tomczak Hanna - 2023/24 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Suplementacja osób zdrowych i chorych - lic - Kaczka Piotr - 2023/24 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Suplementacja osób zdrowych i chorych - lic - Kaczka Piotr - 2023/24 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw01
Żywienie w sporcie i rekreacji - lic - Pawlak Karolina - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - wykład - gr. sw02
Suplementacja w sporcie - lic - Kaczka Piotr - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - wykład - gr. sw02
Biochemiczne podstawy wysiłku fizycznego - lic - Podgórski Tomasz - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - wykład - gr. sw02
Seminarium przygotowujące do egzaminu dyplomowego - lic - Bresińska-Krawiec Ewa - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - seminarium - gr. ss02
Praktyka - lic - Pawlak Karolina - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - praktyki - gr. Spr02
Żywienie w sporcie i rekreacji - lic - Pawlak Karolina - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Scw02
Suplementacja w sporcie - lic - Bresińska-Krawiec Ewa - 2023/24 - NS - sem. 6 letni - ćwiczenia - gr. Scw02
1
Strona 1
2
Strona 2
3
Strona 3
4
Strona 4
5
Strona 5
»
Następna strona