Skip to main content
WSZUiE
  • Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
You are not logged in. (Log in)

D_3

  1. Home
  2. Courses
  3. WNoZ
  4. D_3
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • » Next page
Zaburzenia odżywiania - lic - Marciniak Bożena - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Zaburzenia odżywiania - lic - Marciniak Bożena - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw01
Pierwsza pomoc przedmedyczna - lic - Dobrowolski Arkadiusz - 2025/26 - NS - sem. 1 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Pierwsza pomoc przedmedyczna - lic - Dobrowolski Arkadiusz - 2025/26 - NS - sem. 1 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw01
Żywność funkcjonalna i dietetyczna z elementami nutrigenomiki - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Żywienie zbiorowe - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Zaburzenia odżywiania - lic - Anczykowska Paulina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Poradnictwo dietetyczne - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Suplementacja osób zdrowych i w stanach patologicznych - lic - Kaczka Piotr - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Psychologia żywienia - lic - Musiałowska Dominika - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Epidomiologia żywieniowa z nadzorem sanitarno-higienicznym - lic - Gerke Katarzyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Choroby dietozależne - lic - Moszak Malgorzata - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Podstawy organizacji bezpiecznych i higienicznych warunków pracy - lic - Agnieszka Wiśniewska - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Żywność funkcjonalna i dietetyczna z elementami nutrigenomiki - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Żywienie zbiorowe - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Poradnictwo dietetyczne - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Suplementacja osób zdrowych i w stanach patologicznych - lic - Kaczka Piotr - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Psychologia żywienia - lic - Musiałowska Dominika - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • » Next page

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • ForumAktualności

    • PageProblemy z logowaniem

    • FolderSylabusy dla kierunku kosmetologia

    • My courses

    • Courses

      • Sylabusy

      • WNoZ

        • D_2

        • D_3

          • Zaburzenia odżywiania - lic - Marciniak Bożena - 2...

          • Zaburzenia odżywiania - lic - Marciniak Bożena - 2...

          • Pierwsza pomoc przedmedyczna - lic - Dobrowolski A...

          • Pierwsza pomoc przedmedyczna - lic - Dobrowolski A...

          • Żywność funkcjonalna i dietetyczna z elementami nu...

          • Żywienie zbiorowe - lic - Golińska-Krysztofiak Jus...

          • Zaburzenia odżywiania - lic - Anczykowska Paulina...

          • Poradnictwo dietetyczne - lic - Pawlak Karolina - ...

          • Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Ju...

          • Suplementacja osób zdrowych i w stanach patologicz...

          • Psychologia żywienia - lic - Musiałowska Dominika ...

        • K_2

        • K_3

      • Wybór promotora

      • Dokumentacja Uczelnianego Systemu Zapewniania i Do...

      • Wybory do Senatu

Blocks

Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Home
  • Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Data retention summary