Przejdź do głównej zawartości
Główna strona uczelni WSZUiE w Poznaniu
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
D_3
Strona główna
Kursy
WNoZ
D_3
Kategorie kursów
Sylabusy
Sylabusy / Kosmetologia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia I stopnia
Sylabusy / Kosmetologia / Studia II stopnia
Sylabusy / Dietetyka
WNoZ
WNoZ / D_2
WNoZ / D_3
WNoZ / K_2
WNoZ / K_3
Dokumentacja Uczelnianego Systemu Zapewniania i Doskonalenia Jakości Kształcenia
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
1
Strona 1
2
Strona 2
3
Strona 3
4
Strona 4
»
Następna strona
Żywność funkcjonalna i dietetyczna z elementami nutrigenomiki - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Żywienie zbiorowe - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Zaburzenia odżywiania - lic - Anczykowska Paulina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Poradnictwo dietetyczne - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Suplementacja osób zdrowych i w stanach patologicznych - lic - Kaczka Piotr - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Psychologia żywienia - lic - Musiałowska Dominika - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Epidomiologia żywieniowa z nadzorem sanitarno-higienicznym - lic - Gerke Katarzyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Choroby dietozależne - lic - Moszak Malgorzata - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Podstawy organizacji bezpiecznych i higienicznych warunków pracy - lic - Gerke Katarzyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - wykład - gr. gw01
Żywność funkcjonalna i dietetyczna z elementami nutrigenomiki - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Żywienie zbiorowe - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Poradnictwo dietetyczne - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Technologia potraw - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Suplementacja osób zdrowych i w stanach patologicznych - lic - Kaczka Piotr - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Psychologia żywienia - lic - Musiałowska Dominika - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Projektowanie diet - lic - Meller Maria Elżbieta - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Choroby dietozależne - lic - Moszak Malgorzata - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw02
Żywność funkcjonalna i dietetyczna z elementami nutrigenomiki - lic - Pawlak Karolina - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw01
Żywienie zbiorowe - lic - Golińska-Krysztofiak Justyna - 2025/26 - NS - sem. 5 zimowy - ćwiczenia - gr. Gcw01
1
Strona 1
2
Strona 2
3
Strona 3
4
Strona 4
»
Następna strona